Men egentligen är jag lite glad också

Jag är glad för att min dator funkar, internet funkar:) Så nu kan jag skriva smileys, och jag kan skriva svenska bokstäver. Vi var i Reykjavik i helgen på isländsk språkkurs, det var ju inte det lättaste och jag vet inte om jag kan nåt mer nu är före men man kan ju försöka. Tilläggas bör att jag inte är något språkgeni..
Allafall så var det fest också. Tack och lov äntligen. Hemma hos Sölvi samlades hela Nordjobb-gänget och det var trevligt. Under kvällen försökte vi hitta någonstans att sova. Ossian fick tag i en soffa och vi skulle få sova i samma hus ocks, meeeen det blev så krångligt allt så till slut bestämde vi oss för att sova i våra sovsäckar i bilen. Haha, jag har inte skrattat så mycket sen jag kom till Island. På parkeringsplatsen utanför en av Reykjaviks största turisattraktioner, vi pratade om att vi skulle bli väckta av 50 japaner med kameror nästa morgon.
Nejdå det gick helt fint. Vaknade vid nio-tiden, klockan tio började kursen igen. Lånade kyrkans toalett för att tvätta bort sminket från kvällen innan och borsta tänderna. Tack Gud:)

42503-589

Stog inte ut riktigt hela dagen idag, efter lunch och några isländska sånger skulle vi gå på museum, men vi lantisar tog vårt pick och pack och drog hem istället. Gick och badade och satt i en heitur pottir, sen kände jag mig nästan som en ny människa. Islänningar må ha fula hus, men de vet minsann hur man bygger fina badanläggningar:)


Kommentarer
mammselen

Kan du inte skriva något på isländska? Nu när du har gått kurs och allt.

2007-07-02 @ 14:57:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0