Snygga brillor ful-Helmert!

Jag vet inte varför jag tar ut min hämnd från Katarinas blogg på Helena, men jag hittade den här bilden och vi är ju faktiskt ganska fula båda två:)

42503-629

Ja då är det snart helg igen. Resan i helgen kommer gå på ca en tusenlapp och då är forsränningen inräknad. Det ni... Jag valde den lätta banan för jag har ju aldrig gjort det förut och dessutom var det två som dog i det där i Norge nyss så man är väl lite feg av sig!

Igår åt jag surströmming. Mums. Tyvärr var det lite dålig kvalitit på just den burken.. trasiga strömmingar som satt ihop. Men jag fick mitt begär stillat allafall. Har en burk kvar som jag ska ära med de andra två i Grimsstadir snart.
Helena, jag undrar om du skulle kunna ta med dig en stor burk + tunnbröd till Norge så Markus kan ta med sig när han kommer? Vore väldigt snällt. Och förlåt förresten för att jag kallade dig Ful-Helmert...

Det har vart en bra dag.


Kommentarer
mammselen

Jag skriver istället för Helena.
Det finns ingen surströmming i affärerna. Det är ju s.k. surströmmingspremiär om några veckor, och det verkar som om affärerna väntar på den. Årets alltså.
Vi har nämligen försökt köpa just idag, men blev utan...
Jag gjorde Nikkalouktasoppa i stället.

2007-07-26 @ 22:15:40
Kate

Du behöver inte hämnas. Vi är alltid lika snygga, det ligger i våra gener!

2007-07-27 @ 14:41:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0