Men ni far mig att borja grata...

Buhu, har sitter jag och kan inte halla tararna tillbaka.... Jag saknar er alla och 3,5 manader har kanns som jattelange! Men jag tror det kommer att ga bra och jag har det fint, men jag ar sa langt bort!

Det forsta jag gjorde nar jag kom hit var att branna mig i solen ! Vi hade inte sa mycket att gora sa vi gick och badade. Det finns en jattefin badanlaggning har i Borganes och olika varma sma pooler, 39, 41 och 42 grader. Jag var bara i den 39.gradiga for allt annat ar alltfor varmt. Sen lag jag och solade i en minibassang dar bara kroppen ar tackt med vatten. De tva nordjobbarna som ocksa ar har ar ju finska och tjatar mest om sauna och badade mest i 42gradigt vatten. Aja, jag brande mig i ansiktet. Sen har vi vart i Grimstadir och det ar in the middle of nowhere verkligen. Vi har spridit godsel pa bergssluttningarna och det var halvt livsfarligt. Igar klippte vi faren far hand utan elektriska klippare. Eller, ja man kunde nastan dr av dem ullen for den hade borjat ramla av av sig sjalv. Till lunch at vi sedan... farhuvud. Ja jag har bilder. Och ja, jag at det, och ja, det var gott... Sen kande jag mig som en forradare nar jag gick ut och fortsatte klippa faren. Jag maste nastan beratta hur man gor farhuvud. Man branner bort allt har, tar ut hjarna, for den ater man inte och delar huvet pa tva. Sen kokar man och ater. A jag vet det later ackligt men jag at inget oga allafall.
Nar faren var fardigklippta slappte vi ut dem och deras lamm pa fjallet sa nu far de ga dar till hosten, nar de ska hem igen.
Idag har jag spridit godsel igen... lagom kul.

Paula, den finska tjejn aker hem imorgon, sa vi ska grilla ikvall och ha en liten fest. Dessutom fyller hon ar ocksa.
Markus har hort av sig och pratat om sin bil..  Mitt nummer har ar
00358463854
Ring garna!

Pa lordag ska det bli fint att traffa lite andra nordjobbare nar vi ska bada i bla lagunen.

Piuh.. jag saknar er!
 Ivar & Viktor, bada lite for mig med, jag brukar sitta och se pa bilder pa kameran som jag tog innan jag akte. Ni ar varldens sotaste! Nej, jag ska nog kopa mig en sovsack sa ni behover inte skicka nan. Tack anda.

Puss puss puss och kram kram klem!




Kommentarer
Mi

Det verkar som att du har det riktigt bra! Skönt att höra, man blir ju lätt lite orolig för lillasyster annars ;) Den där badanläggningen lät nice, fårhuvudet lät lite mer scary. Men helt rätt, man måste prova! Jag har varit på läger med tjejgruppen och är supertrött, de fick för sig att slå rekord i att vara vaken. Jag tror de somnade vid fyra, snark... Puss och kram!

2007-06-14 @ 20:57:34
mammselen

Duktig flicka.... som äter fårhuvud....
Det har jag aldrig gjort.
Jätteroligt att höra ifrån dig. Jag saknar dig också, men vi ses ju igen. Ramla inte ned från bergssluttningarna bara. Det gör säkert ont. :)
Vilka upplevelser du kommer att ha med dig och minnas
så länge du lever!
Puss och kram!!!!

2007-06-14 @ 20:58:09
mammselen

Vilken tur att du fick en bikini, förresten!

2007-06-14 @ 21:36:50
helena

markus kommer snart hit med bilen =)

2007-06-14 @ 22:21:04
Ivar og Viktor

Hei Gitta, det høres ut som om du har det fin, det er bra, Vi forsøkte å ringe deg i dag, men fikk beskjed om at nummeret du har gitt ikke er i bruk... (PS: Savner deg mere)

2007-06-15 @ 16:14:42
irene

Det är bra. Du måste träna upp handklippningen. Din mormor brukade ta in fåren i grovköket (eller tvättstugan ibland)och klippa för hand. Det gick i en väldig fart och utan blodvite. Nån måste ju föra handlaget i arv.

2007-06-15 @ 22:03:08
mammselen

Det är rätt.
Din mormor kunde det mesta. Jag tror att det finns en del av henne i dig. Var lycklig för det.

2007-06-16 @ 01:21:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0