Traktor

Ja idag har jag mest kort traktor hela dagen. Det var lugnt och skont. Jag satt med ipoden i oronen och sjong sa hogt jag ville. Traktorn lat sa hogt att ingen anda kunde hora mig, men vem skulle hora mig egentligen, Grimsstadir ligger en bit fran mannskligheten...

42503-57442503-575

Mer hastfolk pa garden, de skulle ut och rida sina femhundraelva otroligt vackra hastar. Blir lika avundsjuk varje gang, men har tjatat pa Gudni och hoppas pa en tur pa den vita hasten innan helgen. For jag maste ha traning sa jag. I helgen ska vi rida pa nordjobbresan ju.
Dag, min kara Norgefamiljfar ringde mig idag, det var kul! Fick hora hur mycket barnen saknade mig och hur glada de var i mig och allt sant dar man blir glad av att fa veta. Men vi pratade ocksa om att jag inte far lov att langta hem och sakna alla altfor mycket for da missar jag ju hela upplevelsen har.
Sa jag var lycklig och jag kande mig lycklig nar jag korde traktor idag...


Kommentarer
mammselen

Härligt Bridget!
Traktorn ser inte ut att vara världens modernaste.... men vad gör det? Huvudsaken att den går både framåt och bakåt. Och att du trivs.
Jag har träffat din Norgefamilj i veckan. Det var roligt... och nog förstår jag att du saknar dem...
Men som sagt: Var glad och lycklig. Och upplev!
Ha det!

2007-06-21 @ 23:21:24
Emma

jag kan också köra traktor... det har min pappa lärt mig!! Jag tänkte nästan ta traktorkörkort där ett tag... men sen lade jag ner den idén. Jag håller verkligen med Dag, man ska inte längta hem.... allt som är hemma finns kvar, det finns inte det du upplever nu!kram kram

2007-06-21 @ 23:29:43
irene

Heja! Du går från klarhet till klarhet. Anita o jag brukade också sjunga för full hals när vi höll på med slåttanna. Favoriten var "jag badade i Röda Havet..." med ormliknande armrörelser till som blev snygga skuggfigurer. Vi var naturligtvis bägge två på traktorn för jag fick ju aldrig köra (jag var ju jämt för liten)
Ha de!

2007-06-22 @ 12:45:35
mammselen

Men JAG har kört traktor, jag.
Ferguson! Med släpräfsa för att samla ihop höet...
Det du, Dag! Det trodde du inte... Och tänk vad Ivar och Viktor ska bli imponerade av mammselen..

2007-06-22 @ 14:07:56
mammselen igen

TUSEN TAKK till er, Vibeke och Dag. För att vi fick komma och träffa er och barnen.
Jag håller just nu på med ansökningshandlingar till Norska Staten, så att adoptionen kan gå igenom... :)

2007-06-22 @ 14:27:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0