Det blev bra:)

Jo nog blev det en trevlig helg allt. Vi børjade lørdagen med att køra till Moss. Gick runt lite på stan, åt glass och jag hittade en klænning som jag fick lov att køpa. Tog båten øver till Horten och kørde vidare hemåt på andra sidan fjorden. Det var en trevlig liten tripp.
På kvællen gick vi och åt tapas på San Leandro och det ær så himla gott att jag tror jag svimmar eller nåt. Vi tænkte først prova en annan tapasbar på Grunerlukka men vi visste ju hur himla gott det ær på San Leandro så det fick bli det. Grymt. Ska dit och kæka om två veckor igen. Sista kvællen i Oslo... och så blir det Pirates också.
Gick på bio sen allafall - Zodiac, den var helt klart seværd.
Tusen takk Markus ;)

42503-54542503-544
42503-543

Glenn har lekt med en mus... Fast sen kom ju vi och størde han med våra kameror så han tappade helt enkelt bort den. Så han gick och letade lite innan han kom in och åt lite mat.
Igår tog vi med barnen ut før att prova Markus flyg. Det gick væl sådær, han krashade lite och barnen var væl inte helt imponerade øver hans flyg-insats. Men men, han ær ju fortfarande super-Markus i deras øgon:)
Idag blir det rætt tråkigt. Markus ær på jobb, Helena på sørlandet. Jag ska tvætta och packa klæder.


Kommentarer
Helena

Hej hej! Har sitter jag fast i bilkö på väg hem från hytta. Inte går det fort heller. Puss och kram

2007-05-28 @ 16:33:42
irene

"sekunden före det stora blodbadet"
Vilka fantastiska bilder. Dem knycker jag, tack!

2007-05-28 @ 20:36:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0