I need a visit to Vienna

.... Baby, check your busy agenda..

Igår var det kør. Skønt att sjunga något annat æn gospel ett tag. Men inte så længe før Markus hade haft inbrott i bilen. Han var så arg. Ja, jag blev också det... det ær så elakt och taskigt och jag blir så ledsen før att det finns folk som gør sånt mot andra mænniskor. De hade tagit hans dator och hans nya resvæska med klæder och lite paintballprylar før några tusen. Hoppas han får ut på førsækringen, en ny dator har han redan fått på jobbet. Tænk om det hade varit vår gamla dator och alla bilder vi har på den. Tur i oturen kan man væl sæga.

Idag fick jag nytt Visa-kort. Det var jættefult. Men det ær bra att ha nu nær jag ska till Island. Jag går och tænker på det hela tiden, och nu måste jag skriva en liten lista på allt som ska ordnas.

Ciao!


Kommentarer
Anonym

ja och sen när du hade gått så blev det gospel igen för hela slanten. måste ju öva inför konserterna i ystad you know! puss och kram

2007-05-08 @ 13:58:23
mamma

Stackars Markus.
Men man ska ju lägga in bilderna på nå´n slags skiva så att inte alla bilderna försvinner om man får datahaveri, har jag hört.
Hur man nu gör det?

2007-05-08 @ 17:06:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0