Laddar upp.

Vædret ær ju helt sjukt underbart ute. Not. Det regnar och ska visst så gøra hela dagen. Kan det bli sommar snart eller? Barnen ser på film och jag skriver blogg. Alltså, vi laddar stenhårt før att gå ut i regnet.
Funderar på att åka in till stan ikvæll. Var længesedan jag træffade Helena nu.

image540

Jag har också drømt.
Drømde jag var på Tjarn før det skulle sæljas och dær var det lite halvt øverbevuxet och helt pløtsligt var det en massa folk dær. En massa mænniskor från høgstadiet. Hænder av och till att jag træffar på mina nærmsta vænner från høgstadiet i mina drømmar. Allafall så var det ænnu fler och ja træffade någon kille som jag var kær i och nu støtte han på mig men jag blev bara irriterad, før ganska många var fulla visst. Ja, och sen hade Tjarn førvandlats till ett køpcenter typ. Och min kompis frågade vad det var før stælle och jag svarade att min mormor och morfar hade bott dær och så børjade jag gråta lite. Så skulle jag førklara att vi brukade springa øver ængen nær vi skulle bada men orden læt så himla obetydelsefulla om man jæmførde hur jag kænde.
Sen ville jag allafall gå in i Lillbynninga før att kænna hur gott det luktade dær men det var låst så jag førsøkte lukta genom nyckelhålet.

Varsågod alla som vill tolka:)


Kommentarer
helena

oj, ja det var ju intressant. Jag har också tänkt en massa på tjarn på senaste tiden. mest när jag var på sörlandet eftersom att deras hytta är ungefär som tjarn var för oss. Och så har jag försökt känna hur det luktar i lillbynninga också...jag har liksom tappat bort lukten lite grann men den kommer nog tillbaka snart...

2007-05-30 @ 10:36:17
BIg

Ja.. jag har fåt nån flashback nær jag tittar in i ett badrumsskåp på pojkarnas bad. Det stinker møgel dær, men det ær før starkt så det ær inte lika mysigt:/

2007-05-30 @ 10:45:06
Kate

Mäh.. jag kommer ju inte heller ihåg hur det luktar...
himla skil. Drömtydningen är helt enkelt att du saknar Tjarn. Enkelt! Puss och kram

2007-05-30 @ 17:47:12
mamma

Lillbynninga ska väl inte vara låst. Och OM den är det, så finns ju nyckeln i storbynninga!

2007-05-30 @ 20:06:24
irene

Extranyckeln finns tillvänster där "farstutakstaget" sitter fast i väggen.
Fast jag tycker att du gjorde det bästa av situationen som försökte lukta genom nyckelhålet...
nån mer tolkning har jag inte just nu.

2007-05-30 @ 20:17:39
mamma igen

Den drömmen kan jag inte tyda.
Jo, jag håller med Kate.

2007-05-30 @ 20:18:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0