Vad vad vad? Hur hurhurhur????

Idag ringde jag och bokade ögonoperation i Göteborg den 28:e november. Funderar redan på att boka om den till den 5:december. Helst av allt vill jag att Markus ska kunna följa med och hålla mig i handen. Det verkar inte som att han kan det. Sen verkar det inte gå några bussar från Oslo i rätt tid så då måste jag antingen åka dit kvällen innan och sova hos moster eller boka in operationen lite senare på dagen. JAG VET INTE!

Problem nummer två är att Helena ska inte vara hemma på jul. Men så är det bara, hon måste jobba och jag måste acceptera läget.

Problem nummer tre är att vi nu funderar på att stanna en dag längre hemma. Vi åker alltså på torsdag och vill åka hem måndag istället för söndag. Jag vill vara med på jakt och Helena vill träffa familjen mer eftersom hon inte får vara hemma på jul. Ja, jag tror jag ska gå till barnehagen och vara jobbig igen. Ändra en massa tider och så. Dessutom måste jag säga att jag inte kan jobba på lucia för då ska jag ta hand om lilla Mamma. Sen har jag inte pratat med Dag och Vibeke men förhoppningsvis så ska det gå.   

Men man vet aldrig. Nu ska jag gå till jobbet. Igen.


Kommentarer
mammselen

Du MÅSTE inte vara ledig för att jag ska komma. Vi hinner ju träffas i helgen och på julen och lite på Lucia.
Tänk om du blir less på mig....

2007-11-20 @ 20:56:14
mammselen

Jag tycker att du ska stanna hos moster en dag efter att operationen är gjord, om nu inte Markus kan följa med dig.

2007-11-20 @ 21:35:20
irene

Jag tycker som Anna-Lena

2007-11-21 @ 19:53:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0