Alternativmesse

Helgerna går så attans fort att jag inte hinner med alls.
Vaknade upp på lördagen och allt var kasst. Jag längtar efter våren. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom vintern. Fick tvinga iväg mig på middagen och showen som vi skulle på med byoung-jobbet. Vi åt på ett ställe som heter Dinner och de har lite finare kina-mat. Det var gott och dyrt men tydligen behövde jag inte betala nåt. Tror vår butik hade vunnit någon säljtävling eller så. Kände mig väl inte så värst delaktig i det med tanke på att jag knappt har jobbet själv i butiken men det var bara att tacka och ta emot. Efter det gick vi vidare till Chat Noir där vi såg på Showgirls med fyra norska kvinnor. De är kändisar men jag kände bara till Elisabeth Andreassen jag:) Det var allafall trevlig underhållning, efter det hamnade vi på Hard Rock en lite stund innan vi skulle tillbaka til Dröbak och gå ut där någon timme. Men det var någon som hade spytt på bussen så efter att vi suttit i den lukten hela vägen till Dröbak så bangade alla på att gå ut.

42503-733

Ganska bra det med tanke på att jag skulle upp klockan åtta nästa morgon och gå på alternativmesse med Helmert. Det var väldigt intressant och vi var på en massa föredrag hela dagen lång.
Roligast var nog skratt-terapin. Tänk er själv ett gäng fullvuxna karlar (och kvinnor) som kryper omkring på alla fyra och leker kor. Eller apor. Hahaha. Alla släppte verkligen loss och det VAR hemskt kul!
Vi fick healing också som var skitbra.
Och till er som inte tror på allt det här. Det gör inget, alla ska igenom det, ni har inte levt så många liv än. Själv har man ju börjat komma upp i mellan 50 och 100. Ni förstår det inte än. Det kommer. När man kommit upp i ca 200 liv är man alternativ, då har man ganska säkert mediala förmågor.

Nu ska jag iväg på jobb..... jobb jobb....


Kommentarer
mammselen

Stackars dig. Mellan 50-100... Inte konstigt att du inte är i form...

2007-11-19 @ 21:14:59
irene

Jag har också varit på skratterapi - skitkul! (om man får säja så)
Jag ligger nog i lä vad gäller antal liv tror jag. Jag vet bara av några stycken jag.

2007-11-19 @ 22:38:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0