Sjulsarvet hellmoppers?

Wohojaja.
Så var det slut på helgen.
Idag sjöng vi i kyrkan, det gick väl bra, sen var inte Markus klar med sin miniflyg-flygning så jag och söta snälla Josefine gick och fikade och pratade om jobbiga arbetskollegor.
Usch det är hemskt. Om jag är ensam börjar jag ofta grubbla på SH och allt han sa och gjorde. Jag går och blir arg bara av att tänka tillbaka på det. Och jag drömmer fortfarande obehagliga drömmar där han är med på nätterna. Jag är så arg för jag fattar inte hur han kunde behandla mig sådär.
Men så känner jag ju också hur oerhört skönt att vara tillbaka i den här underbara familjen. Även när det är helg så så himla mysigt att vara med dem. Här får jag tillbaka den bit självkänsla som han raserade.

Jag har fått lite musik också, av snälla Johan och snälla Per-Erik. Helena pratar om Sjulsarvet hellmoppers, som jag inte kommer ihåg och jag funderar på om inte Farmor skulle vilja ha en facebook.

Nyt de siste av helga nu da!

42503-679


Kommentarer
mammselen

Usch... Radera sh fortare än kvickt!

Farmor- facebook- nu var du riktigt rolig...
:D

2007-10-21 @ 21:10:39
Emma

Men du, du ska få tillbaka din "självkänsla nu!"-bok som jag lånat, så får du ännu mer självkänsla tillbaka!ses snart!

2007-10-21 @ 23:17:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0