Jag lever

Men jag har ingen mobiltelefon för tillfället... Kommer hem på fredag som planerat allafall och jag längtar helt otroligt mycket. Men jag har endel saker att fixa först. Ska prata med Nordjobb först och sen ska jag slå en pling till facket. Det häftiga var att efter en andra och sista diskussion med SH lämnade jag honom för gott och jag, Mamma och Maria fick lift med en man som visade sig jobba i "facket" på Island och han tyckte allt lät lite underligt med min arbetssituation så jag fick numret till en kollega till han som jag tänkte ringa idag.

Mamma och Maria har ju vart här och det har varit toppenkul! Vi har ridit islandshäst och galopperat ikapp på stranden. Mamma som aldrig har ridit förr klarade sig jättebra:) Sen har vi hyrt bil för billig peng och kollat in golden circle och kvällen innan de åkte var vi hos Petter i Hveragerdi och gick en timme genom fjället innan vi kom fram till en varm bäck där vi låg och njöt av det varma vattnet. Helt fantastiskt!

Jaja, snart är jag hemma igen. underbart!


Kommentarer
mammselen

Jag är hemma redan.
Välkommen du med!

2007-09-12 @ 21:41:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0