Jublande

Tjing tjong! Det ær fantastiskt att vara hær igen:) Kan bara slappna av kænna mig lugn. Fast just nu væntar Helena på att jag ska komma så jag måste ta en dusch och fixa sen ska jag låna bilen och dra ivæg. Så helt lugn borde jag inte vara. Markus ringde och væckte mig imorse precis nær jag blev jagad av en ond man i en bil på Island. Sjælv red jag islandshæst och skulle precis førsøka ta mig øver ett taggtrådsstængsel.

Jaja, idag ska jag førsøka fixa lite saker i kællaren så det blir mysigt. Jag har fått en dørr in till huset också. Den var inte populær i børjan eftersom jag inte trodde det skulle kænnas tillræckligt avskilt då. Men jag har fått vika mig, den ær ganska praktiskt. Imorse kom det ett barn från varje dørr och hælsade på. Det var trevligt:) Barnen ær lika himla søta som vanligt. Jag ær så glad i dem:)


Kommentarer
mammselen

Jag tycker att du ska drömma vackra drömmar om Island. Dröm inte om onda män.... dröm bara om Islandhästar, den vackra naturen, varma källor och geisrar.
Och om härliga norska barn...

2007-09-15 @ 17:22:06
elin & alva

välkommen tillbaka!
när kommer du till Lycksele då?
kram kram kram

2007-09-17 @ 20:10:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0