sa arg

Ar sa arg nu att jag tror jag kokar over. Har dragit fran jobbet och sitter med tarar i ogonen pa biblioteket och lanar deras dator. Han bara klagar. Forst pa att vi sover for lange, jag sa emot och da sa han att jag inte fragar om jobb och jag sa att jag har nastan alltid nagot att gora, men sa sager han att jag sitter vid datorn eller laser bocker. Hur skulle jag kunna sitta vid min dator nar vi storsta delen av tiden ar ute pa grimsstadir och dessutom har jag en paus i boklasandet. Da kommer han plotsligt pa att klaga pa att jag jamt ar trott!! Det ar sa orattvist for jag ar aldrig trott har. Inte alls pa samma satt som jag var i Norge, dar kunde jag lagga mig och sova nar som helst, har ar jag igang hela dagen och har inte en tanke pa att ens vilja sova. Det ar trakigt for dig att du har fatt sa vardelosa nordjobbare det har aret sa jag.
Han ar sa elak. Sen har han tydligen pratat om mig med Ossian och sagt att jag ar lika svag som en 14aring och att jag inte kan bli polis.

Jaja. Jag tror inte det blir sa fint arbetsintyg. For jag har svart att mer skit nu.

Bye


Kommentarer
Kate

Skit i han Sis! Du kan få komma hem till Lleå och vara hemmafru ett tag om du vill, då blir du uppskattad =)

2007-09-04 @ 19:23:15
mammselen

Kate... du är underbar!

2007-09-04 @ 19:39:02
irene

Du behöver inte ta med det arbetsbetyget i ditt CV. Du kan väl bara begära ett intyg på att du jobbat utan omdöme?

2007-09-04 @ 21:15:04
Mi

Äh han verkar verkligen vara riktigt bitter och sur. Snart slipper du honom, då kan du omge dig med personer som uppskattar dig istället! Som jag till exempel! Det ska bli skoj att snart ses!! Puss och kram!

2007-09-05 @ 09:11:45
Helena

Jag sæger som Grynet! TA INGEN SKIT!!! Och snart kommer du hit och då behøver du bara torka skit =) mycket bættre. puss och kram

2007-09-05 @ 12:37:36
anna

äh, du är ju ruggigt stark, det vet ju alla, du satt ju längt fram i gummibåten! himla roligt att du ska komma hem! när kommer du? Norge är toppen. håll ut. kram kram

2007-09-06 @ 14:03:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0