Börja skolan:)

Ikväll har vi vart och fikat hos Kate. Första söndagsfikat:) Alla har suttit och försökt lura i mig att man måste ställa sig upp och presentera sig i salen imorgon och om man måste på toa så får man gå fram och lämna en liten lapp för att få ett godkännande. Dem är inte snäll med mig! Usch, jag är nervös och hittar ju inte men Kate ska följa mig till skolan imorgon. Ibland får man fundera på vem som är storasyster och lillasyster egentligen.

Och vi har shoppat i dagarna två... Igår var vi på Ikea som sagt. Mycket pengar gick det, mycket folk, mycket trött och hungrig blev man. Men fint blire på mitt lilla rum:) Idag var vi till Maxi och där gick jag och Helena runt och köpte storpack att dela på. Jag fyllde en hel kundvagn, handlade mat för 1300, så mycket mat har jag aldrig förr handlat. Ojoj, men måste ju köpa allt från grunden. Men nu behöver jag en brödform så jag kan baka gott bröd.

Annars känns allt bra. Lite konstig och ovant att göra en sån här grej igen. Flytta till ett nytt ställe, göra nåt nytt, men jag har ju de bästa kompisarna här så det går bra. (Konstigt att ha kompisar:P)

Jag släppte ut Glenn idag för första gången, han kom hem igen:)




Kommentarer
mammselen

Låter bra alltihopa.

Glöm inte att secondhandaffärer har helt prima grejer. Till helt prima priser.

För en som inte har helt prima ekonomi.

2008-09-01 @ 17:52:23
irne

jojo, det kostar på att ha ett matförråd att ta ur... :)

2008-09-01 @ 18:48:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0