Mössa!

Jag har köpt en ny fin stickad mössa idag på Åhlens. Och brun hårfärg, dags att bli brunett nu igen till hösten, och två skivor, Abalone dots och David Gray. De första har jag egentligen aldrig hört något av, men har hört att de ska vara Sveriges svar på Dixie Chics och de är ju grymma, och faktiskt var det här riktigt bra också:)

Vi har vart hos veterinären med Boss idag igen också, men bara för en liten renovering. Han fick lugnande spruta av veterinären och sen drog han så jag, Helena och Jesper har fixat Boss. Tog bort all tandsten, rensade öronen, klippte klorna, klippte pälsen över nå småsår och klippte pälsen under och mellan tramdynorna. Sen fick han en uppvakningsspruta och tog sig på stapplande steg ut från veterinärstationen. Sen har han gått och sett på mig med anklagande ögon idag som om jag utsatt han för ett hemskt övergrepp.
Nu luktar han inte lika illa allafall:)

Ikväll har jag och Helena lagat middag och sen drog vi till kyrkan och gick på veckomässa, det var fint. Man får tro som man vill och det är bra det.

IMORGON FLYTTAR JAG TILL LULEÅ:D




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0