Nej, jag kräks inte.

Har vart och städat hos storebror i dagarna två. Just nu är jag skitless och väldigt slö. Men vi har vart så duktiga, så nu är det nästan färdigt, måste bara rengöra golven innan vi far imorgon eftersom Boss är med här. Jag tror att jag snart kan utnämna mig till städexpert så mycket som jag har städat i mina dagar. Fast särskilt duktig är jag inte för det, jag är mest slö.

Idag har jag vart hos tandläkaren. Jag hade aningens frätskador på tänderna och fick försöka försvara mig mot tandläkarens misstankar om bulimi (!) Jaa där ser man. Annars kom hon fram till att jag gnisslar tänder på nätterna och att jag borde skaffa en bettskena för 3000. Jag sa att jag ska fundera på det.

Igår var jag förbi min nya sambo med lite grejer och passade på att spana in lägenheten lite mer än förra gången jag var där. Det verkar schysst, han verkar schysst, köket och badrummet schysst:) Han hade pirayor i ett akvarium också. Det blir spännande. Pirayorna vs. Glenneth. Här snackar vi utmaning för mördarkatten!

Imorgon åker vi hem till Falun, men först stopp i Gävle där vi ska lasta av alla grejer. Åh, nu vill jag bara hem.

Ses!


Kommentarer
irene

Sluta tänka! Självklart ska du skaffa bettskena innan du fördärvat tänderna. Det blir MYCKET besvärligare och dyrare då.

2008-08-22 @ 20:25:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0