slö.

Jag borde vara ute i finvädret kanske. Nu när det väl är sol. Men jag tror att jag sitter och laddar för helgen, som kommer att innehålla nästan trettio timmars arbete från klockan 3. 

Det blev ingen ridtur igår. Stigarna i skogen regnade sönder och eftersom jag sagt att vi ville ha lite fart så tyckte hon att vi skulle skjuta upp det några dagar så vi kunde galoppera och tölta, för som det var nu var allt bara lera.

Igår åkte Helena till fjälls med the Jesperfamily och lämnade mig således här. Innan det hann vi med att göra stan och jag och Jesper hade boxningsmatch på sportaffärn. Jag funderar på att köpa egna handskar till hösten. Jag köpte ett par korta träningstights allafall. I höst ska jag bli superfit:P Man har ju som moffat lite i sommar. Pizza, sibylla, fika, fika, fika...fika, och fest. Fattig och tjock blir man, men äre sommar så äre:)



Annars har jag träffat Fredrik som kom förbi Lycksele på väg tillbaka till Luleå. Det var roligt och snart är det dags att flytta dit. Är livrädd för skolan, det är trots allt någonting som jag inte har pysslat med på många år. (Om man bortser från mitt misslyckade försök i Norge;)) Men jag har mina systrar och jag har mina vänner, med deras pepp och hjälp ska det nog gå bra.
 På fredag åker nog jag, Helena och Jesper till Falun. Vi hoppar över sista helgen i Lycksele, tar den en annan gång i höst istället.
På måndag är det meningen vi ska fjällvandra, vi får se hur vädret blir...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0