trevlig dag trots allt.

Och jag hade ett litet utbrott igår jag... nu får man tänka själa-träningsläger istället. Hate it. Men får allafall tapas när jag kommer till Oslo:)

Idag åkte vi och hälsade på morbror, det var jättetrevligt, åt och pratade och fikade och pratade... Ja, sånt som man är van vid;) De tyckte vi skulle komma oftare, åka skoter ut till deras stuga i skärgården i vinter och så. Gör jag så gärna så. Om man skulle vara här på sommaren hade det inte vart helt fel att åka ut dit och sola och bada heller.
Sen åkte vi och hämtade hem sushi, fast då svek Per-Erik oss och gick till Anna. Men de kom förbi nu ikväll och vi fikade (fika igen...) och såg tv och pratade. Himla nice tjej det där.

Mina djur är allafall världens sötaste, tur jag kan skratta åt dem... Boss ligger och snarkar på min säng och Sonny ligger och biter i hans baktassar.

Imorgon ska jag nog göra någon nytta. Pigg och fräsch lär man ju vara allafall. Godnatt!

(åååh, nu somnade Sonny med huvudet på tassen till Boss;))


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0