Knaaaak

Hær blåser det så det knakar i huset och snart kommer det nog regn också. Jag børjar jobba i barnehagen om en timme, å vad kul, jag æskar att stå ute i skitvædret och kolla på barn som leker och bara blir bløtare och bløtare.
Igår fick jag ett nytt uppdrag i barnehagen. Två timmar i veckan ska jag følja med tre barn som har behov før lite extrahjælp på træning, sång och lek och sånt (tror jag). Det blir nog spænnande.

Igår jobbade jag på b.young, tiden børjar gå lite sakta dær nu før tiden men det ær nog bara en svacka hoppas jag. Kom hem med en søt topp och en kofta. Alltid blir det något:)

I tisdas var jag på Friskis också som startat upp igen. Vibeke føljde också med eftersom vi ska bli så duktiga och komma i form. Førresten har hon slutat røka. Det var det som var grejen førut, hon har vart røkfri sen førsta november tror jag. Det ær så bra gjort!! :D

I helgen ska jag till Helen och sitta på hennes sitteputer en stund.

image779



Kommentarer
helena

du kommer bara ha kläder på b.young till slut. och förresten så heter jag helena.

2008-01-10 @ 14:12:46
URL: http://hellyeah.blogg.se
mammselen

Grattis ! Du går från klarhet till klarhet. Jobben ramla på dig utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket. Det betyder att folk ser att du är BRA.
Affärsjobbet är inne i en svacka därför att människorna är i en svacka. Julen är förbi, många har ont om pengar men har stora räkningar, våren är inte på väg riktigt än. Men snart så... och då får folk köplusta igen.

Gratulera Vibeke till rökslutet! Det är jättebra gjort! Jag beundrar henne verkligen.
Puss och kram...........

2008-01-10 @ 17:36:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0