Mys.

Idag lyckades jag äntligen lokalisera svensk och nordisk historia som har vart helt omöjligt att hitta ett schema till. Det visade sig att jag redan missat två föreläsningar, 20 procent av hela kursen, så det kändes ju sådär halvkul. Men jag har lånat boken på biblioteket idag och ska väl börja nöta in.
Annars vare bara tungt att vakna idag. Hade inte lust alls. Sov länge och sen låg jag i sängen och åt godis och läste bok. Sen mötte jag upp pisters och Jonas och åt lunch på skolan. Det var himlans trevligt allafall.

Boss har fått en ny kompis. Efter att ha gått och varit avvaktande till varandra i flera dagar fann de till slut tonen imorse och lekte och lekte och lekte. Så kul! Han är ju lite gammal och mitt i leken gnällde han till och kom haltandes till mig. Så jag fick trösta han lite och stryka han på tassen en stund men sen var de i full gång igen. Vilja heter hon:)


 
Igår var vi och såg nya Bondfilmen, åtta stycken på bästa raden, nice:)

Nu ska jag pyssla lite här hemma... stökigt, men jag har tänt ljus och lyssnar på bra musik. 

Och just nu fick jag ett mail med ett positivt besked:D Fast det betyder att jag inte kan göra mina tentor... men det lööööser sig... Jihoo!

Byeeeeeeeee!



Kommentarer
julle

Ta´re lugnt grabben. Tänk på ålderskrämporna.

2008-11-05 @ 20:02:40
Anna-Lena

Kul för Boss. Kul för dig. Grattis!

2008-11-05 @ 20:58:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0