Det är skönt att plåga sig själv ibland men sen ska man tillbaka till verkligheten och gott humör också.

Heyheyhey.........
Jag lagar middag till mig och mamma, sitter mitt framför ugnsluckan och bloggar men märker ändå inte att jag snart bränner maten. Man är inne i sina egna tankar. Tro mig.
Idag började jag dagen med att bli väckt av ring så spelar vi och Mamma som ropar ut svaren i hela lägenheten. Som vanligt när man bor här. Radion på högsta volym så att man ska vakna. Vet inte riktigt vad jag tycker om det tillvägagångssättet, men man vaknar allafall. Vi gick ner på stan efter frukost och så köpte jag då tillslut mina skidor. Bra pris fick jag (tror jag) och förhoppningsvis blir jag helnöjd.
På julafton är det ju jag som ska åka skidor som en kanon ;)

Sen har vi vart ute och kört bil i dalatrakterna... fint här hemma faktiskt. Vi besökte en loppis och grejer. Sen for jag upp till Sjulsarvet för att plugga. Det gick ganska bra, tog tag i lite fastighetsrätt och kunde fråga Pappa om det jag undrade över. Åh det är så många frågor, och så många nya frågor som dyker upp när man får svaren.

Nu ska vi äta. Hej.



Kommentarer
mammselen

Hmpff... här blir jag avslöjad.

Jag som trodde att det var ett bra sätt att bli väckt på. Får väl sluta med det nu då...

2008-10-18 @ 19:21:53
irene

Det finns antagligen inga bra sätt att bli väckt på

2008-10-18 @ 22:04:44
mams

Vi skulle vara på sta´n kl 10:00...

2008-10-18 @ 22:35:29
big

vi hade hunnit även om jag fått vakna själv mamma... Men Irene... det finns ju underbara sätt att vakna på. En puss av sin kärlek kanske.. om man nu har en. Men jag förstår att du inte kan bli väckt på ett bra sätt - en mamma som inte ens blir glad av sina barn som kommer med kaffe på sängen på mors dag. Ojoj, då kan man inte bli glad av mycket på morgonen :P

2008-10-18 @ 22:48:00
irene

men, det där skulle vi ju glömma!



Jag återkommer sen när du har barn själv, vänta du bara...

2008-10-18 @ 23:03:25
mams igen

Ja, JAG hade hunnit. Men jag vet ju av erfarenhet att det ibland kan ta VÄLDIGT lång tid att bli klar med påklädning och annat innan man ska gå utanför dörren... :)

Nä, nu ska jag inte vara orättvis. Du brukar kunna vara snabb.

2008-10-19 @ 09:39:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0