Jobbig dag

Nu är Glenn inlagd på djursjukhuset. De ska sätta dropp och försöka tvångsmata honom. De kommer också att ge honom smärtstillande så han kanske börjar äta. När veterinären kom in i rummet låg han bara och lyfte inte ens på huvudet. De har väl konstaterat att han har ont i munnen. De kommer att operera honom när han har blivit lite bättre, eftersom att de inte kan söva ner honom som det är nu, för då är risken stor att han dör. Blir han inte bättre kommer de att operera i vilket fall som helst eftersom de inte har något att förlora.
Det var jättesorgligt att lämna ifrån sig honom, både jag och Helena stod och grät och myste med honom. Och jag som kommer åka hem på onsdag, vill egentligen inte lämna honom.

Vi har nyss suttit och mysfikat hemma hos Björn, med Helenas nybakta muffins och te. Snart ska vi iväg och se MammaMia på bio för att muntra upp oss själva.







Kommentarer
irene

Vi håller alla tummar och tassar vi har i Lycksele för att det ska gå bra för honom.

2008-10-14 @ 18:49:33
mams

jaaaaaaaa

2008-10-14 @ 21:06:20
Jesper

Men åh.. nu kan jag inte sova.

2008-10-14 @ 22:49:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0