mitt hjärta går sönder.

Lilla Glenneth... han äter inget, han blir inte bättre, jag blir så ledsen när jag ser han. Ikväll har jag lyft ner han i badkaret så han har fått dricka lite allafall. Annars ligger han här bredvid mig och bara tittar. Jag hoppas vi kan komma in med honom imorgon. Han börjar bli lite väl apatisk.

Gofika hos Kate ikväll, det var trevligt. Vi såg "Se upp för dårarna"också, den är bra.. Just det, jag tänkte gå och spela handboll ikväll. De annoserar om att man kan gå på det, kille som tjej, bara för kul typ.. blabla... aja, jag kom dit och tyckte att alla såg väldigt proffsiga ut så jag försvann diskret igen. Stack ut och sprang istället.
Vi har ju ett grymt bra flow i träningen just nu, jag får försöka hålla i det när jag åker hem. Har redan planerat att gå på friskis och svettis box på torsdag. Annars blir det väl springning i Sjulsarvsskogarna:)

Nu ska jag sova, upp tidigt och ringa veterinären och tvätta imorgon.

Godnatt!

GonattKate!


Kommentarer
irene

stackars liten... Jag hoppas verkligen att de tar in honom även om de måste klämma ihop tiderna. Prova med djursjukhuset i Piteå/Öjebyn om inte annat går.

2008-10-13 @ 09:30:34
mammselen

Jag är jätteorolig. Han MÅSTE till veterinären i morgon!

2008-10-13 @ 19:35:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0