Symptom på anorexi

Ja, så står det på Glenns papper från veteriären. Han har skött sig exemplariskt idag:) Han satt nästan helt stilla när de stack honom i benet och tog blodprov, satt fint på receptionsdisken när jag och Helena fixade med bankkort och papper med mera. Nej, just ja, han gick och kissade på en fodersäck också, men det var ju för att han inte han kissa imorse. Allafall så hoppas vi på att han bara har inflammation i en del tänder så att antibiotika hjälper, annars misstänker de en slags tandsjukdom (som vanligen drabbar äldre katter) och då måste han dra ut de tänder som är drabbade. Det kostar mellan 2 och 4000. Besöket idag gick på 1100. Jag fattar inte varför jag inte försäkrat honom, jag har ju pratat om det jättelänge. Jaja, man lär sig väl en läxa.
Nu har vi köpt världens godaste mat till honom och hoppas att han kommer börja äta snart igen.

Annars då. Jag och Helena har hårdtränat idag. Schitjobbigt. Nu när jag kom hem såg jag att vi fått plats på boxpasset ikväll som vi stod som reserv på, men vi har avbokat. Man kan ju inte träna ihjäl sig helt.

Vi ska snart ner på stan och fixa. Helena ska på arbetsintervju på Lagerhaus, på fredag ska jag på intervju för ett personlig assistent-jobb.

Hejsvejs!!

Maria, du kan ju höra av dig snart så vi vet att du lever och mår bra:)



Kommentarer
mammselen

Du kan väl försäkra Glenn nu då?

2008-10-08 @ 18:57:59
Pe

Hej Big, grattis på namnsdagen i efterskott!!!

Du vet ju att jag är kass på sånt där =(

2008-10-09 @ 17:23:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0