Framme i Lycksele tillslut:)

Åh. Ont i kroppen också. Cirkelsågträning är hårt. Medan jag satt på övningslektionen idag började det ramla in en massa sms, "vi åker nu" "kan du åka med Fredrik sen" "Ni ska ut till flygplatsen och hämta en bil" Blablabla... Ja det slutade med att Hägge och Helmert åkte medan jag satt i skolan med Kejtan och funderade vad som skulle hända med mig i slutändan. Men Kate skjutsade mig och Fredrik till flyget där vi freerajdade en bil till Lycksele. Skönt, fin bil med cd-spelare:) Mysigt värre, med max-käk, abalonedots och solnedgång. Ja, det var ganska mysigt tills Freddan bromsade lite för kraftigt och han spillde ner halva bilen:P Jag hade i och för sig försäkrat att drickan stod stadigt där den stod.... Sen när jag skulle köra kom det en älg och ville gå över vägen, då ville inte jag köra mer. Jag är livrädd för älgolyckor.

Just nu är jag bara skittrött och ska sova nu. Orkar inte ens ta ett glas vin som jag tänkte. Nej, rätt i säng blire.
(Fast självklart måste man ju blogga först, bloggnörd som man nu är...)

Imorgon blire fest och då är det jag och Helmert som är partystarters om allt går bra. Jag gissar på att jag kommer vakna ganska tidigt och då blir det en skön morgonpromenad runt tjärnen med Boss. Och så måste man ju naturligtvis gå några varv runt marknaden...



På Irenes dator kan man hitta gamla bilder:)
Vi saknar Jonas faktiskt...





Kommentarer
mams

Nu hönger jag inte riktigt med i svängarna. Men jag tror att det slutade riktigt bra.

2008-09-27 @ 10:14:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0