... och hem igen

Åh vad slö jag är. Nu har jag legat i soffan och sovit gott medans Helena den osaliga anden, har dammsugit lägenheten. Vi hade sådär kul igår, var först på en fest med Häggbert, å vilken fin lägenhet de hade... Sen kom snälla Ullis och skjutsade oss till Fredrik och halva hans släkt. Där vare livat nånting... :) Gick tillslut till hotellet och där var det ju packat med folk. För varmt för att kunna dansa. Roligast på kvällen var när vi bevittnade en polisjakt, ha ha. Först kom civilbilen och tog en väldigt konstig väg genom rondellen, fort körde han också. Ner till hotellet och där hoppar det ut två poliser plus att en till kommer springandes och sen började de jaga en kille, upp över vägen, ner på andra sidan, och till slut ner i älven. "Stanna, stanna!!" Haha, jag och Helena sprang efter och kollade in läget... Poliserna fick plaska ner i vattnet och hämta han. Kul vare:)



Nu ska vi visst ut och fika tycker Helena den osaliga anden. Då är det bara att hänga med. Klockan fem drar vi tillbaka till Luleå. Skönt att komma hem och fika och mysa igen.

Ciao!


Kommentarer
irene

TACK HElena!

2008-10-05 @ 19:42:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0