God Jul fran Venezuela!

Tankte sammanfatta resan lite. Borjade med att vi bodde en natt utanfor Caracas. Helt okej stalle, nasta dag tog vi oss till Choroni. Det tog lang tid eftersom att bussen fick stanna tre ganger, forst pajade den, och sen var det grasbrander och brandbilar i vagen. Nar vi slutligen skulle ta den sista taxin till sjalva Choroni som gick genom en nationalpark fick vi uppleva var varsta bilfard hittills... killen satte igang turbon och stereon pa hogsta volym och korde rally pa de slingriga bergsvagarna. Han satte pa hellyset endast nar han motte bilar. Tutade i varje svang. Varningsblinkers pa hela tiden. Nar han traffade sina kompisar drack han lite alkohol, visslade pa tjejer.... Det var skitlaskigt...
Men vi kom till slut fram till ett stalle dar vi hyrde ett rum av en vanlig dam. Nasta dag tog vi oss till Puerto Colombia. Dar var det avslappnar och nice. Karibisk musik pa hogsta volym overallt, glada manniskor, trevlig stamning. Vi akte ut till lite olika strander dar pa dagarna. Efter vi hade vart dar i tre dagar bar det av till Tucacas, de har ett naturreservat med olika oar dar, Morrocoy. Riktigt fina paradisstrander, ni far se bilder nar jag kommer hem. Vi kunde ocksa snorkla lite dar.  Men sjalva staden var trakig och vi stannade dar i tva natter innan vi drog oss vidare till Coro dar vi ar nu. Resan hit var en mardrom eftersom jag blev magsjuk. Som vanligt var det karibisk musik pa hogsta volym och de kor ju inte direkt lugnt i det har landet. Dessutom tutar de hela tiden. Jag hangde over Kejtan och trodde jag skulle do, men lyckades undvika att krakas till vi antligen kom fram, da sprang jag ivag med min krakpase. Fick tag i en posada och kraktes tre ganger till men idag mar jag ganska bra, fast ar orkeslos. Men vi har fatt tag i ett bra hotell dar vi till och med har kunnat lamna in vara klader pa tvatt. Lyx! Snart ska vi ut och ga pa varldsarvsgatan sa ska vi ta kort. Ni vet, Big och Fred world heritage tour!
Jag saknar Hima varenda dag!!!
Idag saknar jag aven sno... och familjen. Och rokt radjurslar.

Vi har det bra, det ar skitvarmt!

God jul och puss och kram!



Kommentarer
mammselen

Tur att man inte vet...

2009-12-24 @ 22:03:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0