Valencia

Tjenahej
Nu ar vi pa busstationen i Valencia och vantar pa var nattbuss som gar klockan 10 ikvall. Vi ar lite less pa vastra Venezuela nu och ska osterut. Ska bli kul att se ett nytt stalle:) De har tydligen sangar ombord pa bussen och air condition. Formodligen svinkall ac, det brukar vara det...
Vi mar bra allafall. Det ar varmt!

Idag har jag skrattat at Kejtan som rot i at en gubbe som ville ha pengar av henne. Vi hade redan gett honom pengar och sen kom han igen nar vi satt och at. "Men du har ju redan fatt pengar!!!" Da gick han och Fredrik tyckte Katarina var otrevlig. Han tycker ju att man ska vara sa hovlig jamt.

Fredrik ar den som kan hyfs och fason, han svarar alla som kommer fram och pratar, typ erbjuder taxi och sa. Jag och Kate gar bara rakt fram och skakar pa huvudet och sen maste vi vanta in han... :)

Kul har vi nasta jamt!



Kommentarer
mamma

Heja Fredrik!

Man vinner mycket på att vara trevlig.

Och du Big och Kate... man kan vara bestämd utan att vara otrevlig... tror jag...

2009-12-28 @ 19:50:27
helena

haha släktdrag att vara otrevlig. Anna får ta hand om alla pratglada tanzanier också. jag går bara iväg och är sur. Sen efter ett tag när hon blivit kompis med dom kan jag börja vara trevlig. Puss och kram

2009-12-28 @ 19:54:06
Dag

Høres ut som om dere har det bra Gitta, Godt nytt år fra oss her i Drøbak, takk for det gamle.



Reis trygt!



D

2010-01-01 @ 22:12:02
URL: http://www.holsvik.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0