Trötta hundar

Imorse klev jag upp med mamma vid sextiden för att hinna skriva klart och skicka in hemuppgiften som skulle vara inlämnad senast klockan 10. Det är förmodligen den sämsta uppgift någonsin, men äh, jag var på vippen att ge upp också så jag nöjer mig med att ha skickat in det. Än fast den var sämst i världen.

Hima har sprungit efter Stellan hela tiden och lekt med han på sitt sätt. Det gick inte så bra, så vi har haft fullt upp med att sära på dem. Ibland är man less på att ha valp. Då ter sig Boss som den bästa finaste hunden i världen som ligger helt lugnt och iakttar. Jaja, när man inte orkar med dem längre så hjälper det att åka ut i skogen och gågågå... Det gjorde vi och nu har vi tid för andhämtning här. Skönt. Vi ligger på täcket allihop här på köksgolvet. Så mysigt så:) Ikväll ska Hima på kurs så man får hoppas hon har piggnat till tills dess.

Ja ni vet, det är ju inte så mycket happenings i mitt liv just nu. Kanske tur jag har yrvädret:)



Kommentarer
Hima

Ojojoj... trött och blöt. Och så ska man bli fotograferad också.

2009-11-09 @ 17:21:12
irene

Men så sitter hon still en stund i alla fall :)

2009-11-09 @ 20:27:06
Mariami

Vilken sötnos! Och vad stor hon har blivit!

2009-11-09 @ 21:25:11
URL: http://mariami.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0