10årsjubileum

Jaha. Så var det lite drygt tio år sedan jag flyttade hemifrån och det firar jag tydligen med att flytta hem igen. Spännande. Not.
Äsch, än så länge är det ganska kul att få träffa mamma och Kejtan och på torsdag åker jag ju upp igen för att jobba och träffa Mr F. Ja nä, han är ju inte så hemlig Fredttrick... (Man kan stava det olika varje gång)

Igår var jag, sis och hennes kompis på bio i Gävle. Vi såg The ugly truth. Romantiskt komedi, sådär bra enligt mig.
Jag köpte nya gå-ut-skor också och en bh i en färg som Maria aaaldrig skulle välja, och hon skulle aaaldrig åka bil med någon hon inte kände;)

Men nu äre faktiskt så att jag ska till Venezuela i december och bli brun som en pepparkaka och då blir nog fint med chockrosa underkläder och att samåka är klimatsmart!



På mammas dator kan man hitta lite nytt bildmaterial, kul! Maria och Kejtan i tårttagen!

Nu ska vi shoppa:)


Kommentarer
Mariami

Mä vad menar du med det? Att jag aldrig skulle köpa en chockrosa BH? Du känner inte mig, hehe. Men åka bil med en främling i typ 60 mil skulle jag inte palla, jobbigt att sitta och småprata med en okänd så länge.

2009-10-02 @ 12:48:09
big

vi lyssnade på ljudbok, behövde inte prata nåt alls...

2009-10-02 @ 21:23:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0