Lyx

Familjen har införskaffat en självgående dammsugare sen jag jobbade här så nu behöver jag inte böka med den stora i trapporna när jag ska städa toaletterna som ligger på tre olika plan. De borde ha köpt den lite tidigare tycker jag:)

Igår var det fullt upp. Jag shoppade på Ski (Har de dåligt med rea i Norge, Hnaaeee...), fyndade och funderar på att åka dit igen för att köpa en ryggsäck att ha när man är ute och åker skidor. Hittade Body butter hallon! Schitgod! När vi kom tillbaka så skulle barna hem, äta och sen vidare på taekwondo, medan de var där kollade jag in (rea)shoppingutbudet i Dröbak. Hämtade barnen efter det, hem och fixa middag till dem och så bakade vi en chokladkaka. Sen när Vibeke kom hem beställde vi italiensk pizza och slappade. Gött vare. Det är så roligt att vara här, inte för att jag skulle vilja jobba med det här igen, men en vecka är bara kul och så är det ju faktiskt min andra familj, och dem vill man ju träffa!

Nej nu ska jag fortsätta städa sen måste jag ut med hundarna i skogen en sväng så de får aktivera sig lite.

Ciao!



Kommentarer
mammselen

Absolut! Det är din andra familj!

Fast när du är i Norge så är det din fösta familj. Nästan....

2009-10-29 @ 17:52:04
helena

mamma vill visst inte ha dig som dotter.

2009-10-29 @ 18:23:02
mamma

Det har jag aldrig påstått!!!

2009-10-30 @ 16:34:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0