Fredagsfun!

Ännu en slö dag går till samlingarna. Åh vad stressigt det kommer bli när verkligheten och skolan kommer ifatt:P Idag har jag bakat bröd, läst bok, spelat bubble-town på telefonen och tagit ett litet skidpass på sjön. Det gick knappt att åka för det var så dåliga skoterspår.
Hade tänkt åka in till stan nu för att köpa vin men jag orkar nog inte. Jag kan ta en gin´tonic istället:) Men det blir bara mys i soffan. Skidor och på spåret säger Freddan att det är på tv. Vi ska väl till ica och köpa nån god mat att laga också. Oj, vad facebook-aktigt det här blev.... Nu ska jag göra det och sen ska jag göra det blablabla....

Appropå mitt lilla utbrott igår. Ett bevis på att man fortfarande behöver bryr sig:

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6544978.ab

Det finns faktiskt folk som fortfarande tycker att man inte kan skaffa barn och ha en karriär samtidigt om man är kvinna.


men nu ska vi vara glada:D



Kommentarer
helena

falska leendenas klubb!

2010-02-05 @ 23:27:28
mamma

Det är klart att man ska bry sig. Och protestera när kvinnorna, (i detta fall), försöker styras utifån någon annans åsikt än hennes egen.

Det är klart att man är två om ett barn. Det är klart att båda två har samma ansvar. Både om barn, familjeliv, karriär och fritid. När man är två hjälps man åt. Tillsammans.

2010-02-07 @ 09:32:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0