frukost med freddan

Jaha, nu har man landat i Luleå, har redan packat in kläderna i garderoben och upptäckte att jag inte alls hade mycket kläder. Men det är väl positivt egentligen. Vilken skräckfärd det var upp till Skellefteå by the way... jag tankade för hundra kronor i Sävar, sen vare kriiiis några kilometer innan Skellefteå, men som tur var kom jag fram utan att ha fått soppatorsk. Jag var helt skakis. Snålverner:)
Jaja, Hima är relativt hemmastadd redan. Men hon vill inte gå in i hissen. Trapphuset var också lite läskigt till en början. Hon har fått träffa Vilja, och de har lekt som galningar. Annars är hon lika glad som jag att få bo med Freddan, hon är kär i han. Vi lagade sushi igår och hade lämnat en bit kvar i vardagsrummet. Den tog hon i morse, tror hon gillade det... Förresten har jag skickat intresseanmälan på en unghundkurs här i Luleå. Den är egntligen för hundar från sex månader, men jag hoppas hon får gå ändå fast hon bara är fem. Hon har ju gått valpkurs redan.

På måndag börjar skolan, jag vet inte ens om jag har plats på någon kurs men får försöka ordna det, här skall hobbypluggas:)


Medanos, öken utanför Coro



Kommentarer
mamma

Bra om ni kan gå unghundskurs. Så man får reda på hur man ska handskas med tonåringar.

2010-01-17 @ 21:27:00
big

mm, men vi fick inte plats...

2010-01-17 @ 22:29:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0