Sista dagen sol

Idag har vi solat. Vi var uppe ganska tidigt for att lyckas fa en solstol vid poolen. Vi hade stora forvantnngar pa hotellets frukostbuffe men det borde vi inte haft. Samma gamla venezuleansk mat som vanligt.... och inget annat att valja pa.. ar sa less maten!! (Verkar som jag alltid skriver om mat...) Nu ar jag ganska brun allafall. Vi har inte brant oss namvart under resan och det ar jag nojd med.
Idag sag vi en krock jag och Kejtan. En motorcykel med en man, kvinna samt babis som korde in i en bil. Det gick nog ganska bra for dem verkade det som, men jag fattar inte hur de kan vara sa ansvarslosa? Undrar jag hur diskussionerna gick efter de hade krockat "Men halla, jag tutade ju innan korningen, du borde fattat att jag kom i hog fart..." Har svart att tro att de diskuterade hogeregeln och vajningsplikt allafall...
Imorgon stiger vi upp i gryningen for att ta oss till flygplatsen. Ska bli underbart att komma hem till alskade basta landet i varlden:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0