Nu bloggar jag!

Håhå, en snabbresumé: Fredag: personalfest, rund under fötterna dansade vi järnet, sedan cyklade jag hem genom ett lovely Lycksele i (nästan) midnattssol. Finns det något bättre än norrland på sommaren, sisådär klockan 3-4 på morgonen, när man haft en lyckad partynatt?!
Lördag: Bil till Luleå för att fira att Fredrik (nästan) tagit examen. Och vad blev han då? Jag vet inte, jag brukar säga "Geotekniker.... civilingenjör typ." Det låter bra allafall:) Han fick ett fjällräventält av mig och hans familj. Riktigt fint, blir toppen nu till sommarn och semester. Finns det något bättre än norrland på sommaren, på ett fjäll någonstans, med milslånga vidder att se ut över??
Söndag: Vi åkte hem igen efter lite shopping. Jag har köpt två par heels, jäklar i min lilla låda, bara lära sig att gå i dem. Laddar för midsommar. Seriöst! Finns det något bättre än norrland på en fest i goda vänners lag??
Måndag: Hima gjorde allmänlydnadsprovet idag! Hon fick högsta betyg på allt utom passivitet då hon ska hålla sig lugn uppbunden i två minuter. Tyvärr var det en hund som smitit och sprang omkring och jagade fåglar. Hima blev uppjagad och stod och skällde hela tiden. Så plump i protokollet, men ändå, finns det någon bättre hund än Hima eller?!
Tisdag, Onsdag: jobb 7-16. Träna imorgon.
Torsdag: Ska bli fin i håret. Finns det något bättre än sommar när man är brun och snygg och lite blondare på huvet??
Någon gång om två veckor: SEMESTER! Seriöst.... Finns det något svenskare och härligare än Dalarna på sommaren? Möjligtvis norrland då... Men jag älskar Sverige, allafall från Dalarna och norröver:)

Oj, det låter ju faktiskt som jag är glad nu för tiden, vad bra:) !




Kollar in domkyrkan:)

Godnatt!



Kommentarer
Anna

Hej ,hej ska du vara i Dalarna på din semester? Då kan du väl komma förbi och säga hej :)

2010-06-15 @ 06:39:48
Two olsson sisters

hur kan man nästan ta studenten?:P//Emma.

2010-06-15 @ 07:36:52
URL: http://www.twoolssonsisters.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0