Bråkhundar

Tänkte gå en längre promenad med hundarna på lunchen, men de var så himla bråkiga så det blev bara ett varv runt husen. Hima drar och Boss gör inte som man säger. Nu är jag på dåligt humör. Dåligt samvete får man ju dras med också när man aldrig är hemma med dem.
Jag var skithurtig imorse, steg upp sju, käkade gröten, gick ut med hundarna och klockan åtta var jag ute på skidorna. Åkte en och en halv mil innan skolan började. Kom dit och insåg att jag skulle gjort en hel bokreflektion till idag. Jahapp, bara att börja med det, läraren var schysst och sa att han skulle hålla det öppet hela veckan. Sitter på Unik nu och ska plugga alltså. Och hundarna får vara ensamma hemma:(

Åh.


Kommentarer
mamma

Ha inte så dåligt samvete för hundarna. Hima är säkert inne i puberteten och vill bara göra som hon själv bestämmer. Lek, glädje och godisuppmuntran tror jag är bra för henne.

Och så tror jag att du ska försöka gå ut med dem en i taget. Om det går. Kanske du med Hima och Fredrik med Boss. Åt var sitt håll.

Bra jobbat med skidorna i alla fall! :D

2010-03-09 @ 19:07:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0