imorgon imorgon....

Lyckades ta mig i kragen idag och komma iväg till cirkelträning klockan elva. Vet inte vad det är för fel på mig men idag kändes det nästan tyngre än någonsin. Men imorgon ska det bli sol och lite mindre blåsigt, kanske man kan åka lite skidor. Problemet är ju att komma sig till skidspåret...

Men allafall, det roligaste som händer imorgon är att jag och Fredrik ska gå och se Fredrik Lindström på Kulturens hus. "Svenskar är också människor" heter föreställningen och det ska bli jättekul! Läste recensionen i gårdagens tidning och den har fått 5 av 5, "så inihelvete roligt" tydligen:) Hoppas vi har bra platser, det är tydligen helt slutsålt.

Annat skoj: Ikväll är det Landet brunsås!



Kommentarer
Emma

det var ju synd att man missade han då,men förhoppningsvis så blev martina glad i alla fall:D Men du, glöm inte att lyssna på kroppen ockås, den vet bäst:D kram kram

2010-03-03 @ 18:52:14
mamma

Ja, men så är det ju. Det kommer perioder när det bara går tungt hela tiden. Det brukar gå över om man inte ger efter, utan fortsätter träna som vanligt.

2010-03-03 @ 20:17:59
big

fast kroppen säger ju, ät mackor, är godis! Eller kanske är det hjärnan som talar:) Idag ska jag försöka äta ordentligt:)

2010-03-04 @ 10:17:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0