Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen

Ibland blir man. Trött. Just nu längtar jag efter en stubbe i skogen och Lars i öronen. Eller fågelkvitter går bra det med. Det är ensamheten jag längtar efter. Just nu är jag skitless på att bo ihop med folk.

Men. Jag och Hima joggade vårens första pass. Hon är ju för liten för att träna men vi sprang ganska sakta och hon var lös mest hela tiden. Först skulle hon vara också=spanare.

Skulle köra crossfit ikväll, men jag missade passet med en timme. Kul. Sprang löpband 6 km och körde core efter det. Lika bra att träna när motivation finns. Snart flyttar jag till Lycksele och där finns inget Stil sportcenter.

Fredrik har köpt ett våffeljärn, dubbelt, för han tänker långsiktigt. Dessutom var det på extrapris:)

Han fick också tillbaka en massa på skatten, jihooo sa jag, nu har vi över 20000 tillsammans, vad ska vi göra för de pengarna?!? Fast han var inte lika inne på min idé om 20000 tillsammans. Han menade mer att jag hade fått 8 och han 13. Jaja.

Världens bästa Kejtan fyller 25! Nu är hon bara ett år yngre än mig typ...;) Jag är för deppad för att skriva ett rim. En annan dag kanske. Faktiskt höll jag på att bryta ihop idag, längesen nåt sånt hände i mitt liv.
Men grattis Kate, du är bäst i världen!!! (nästefter mig allafall...)






Kommentarer
Kate

Tack så mycket. Jag är iaf bäst på att vara jag! =) Puss och kram

2010-03-25 @ 20:35:27
big

ja det kan jag hålla med om:)

2010-03-25 @ 21:16:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0