Luleå och sol och hundra grader varmt!

Det är helt underbart väder ute!! Jag och Hima var på morgonpromenad halv nio och njöt av solen. Sen skulle jag gå och plugga mellan nio och elva tänkte jag men nä, då öppnar inte biblioteket förrän elva och då hade jag solning inplanerad. Jag antar att jag får offra någon soltimme för plugget:(

Igår sprang jag och Hima runt lulsundet. Det var ganska jobbigt och jag hade typ håll i hjärtat kändes det som. Sen åkte jag och Freddan ner på stan och shoppade och åt glass.
När vi kom hem grillade vi och sen kom Johan och Frida förbi och skulle prova ut kostym till morgondagens examenscermonier (som Fredrik helt har avsagt sig tråkigt nog:(). Det slutade med att de stannade och åt med oss:) Vi tänkte att vi skulle gå förbi Unik efter det men de höll på att stänga. Jag måste ju hinna med att gå dit också för tusan!

Ikväll är det avfyrning som det var meningen att vi skulle gå på egentligen. Men det blir inget av med det, däremot så ska vi gå på eftersläppet och det blir säkert kul, slipper balklänning gör jag också;)




Kommentarer
mamma

Norrland är bäst. Så är det bara.

2010-05-15 @ 17:45:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0