Bydalsfjällen

Hej hopp, nu är vi tillbaka från fjällen. Vi hade en lagomt kul start med regn hela lördagen. Alltså just då fattar man ju inte vad som är tjusningen med fjällvandring, VARFÖR GÖR JAG DET HÄR?! Men allafall, att sedan vakna i tältet i morse med sol och vindstilla gör ju att man förstår varför. Det är så himla lugnt, skönt och fridfullt.

Fredrik fiskade en del, jag kastade några gånger också men fick inge napp. Han fick en liten en men inget att ta upp och käka. Under tiden låg jag på fjället och vilade på ryggsäcken.  Sen gick vi hemåt igen. Jag hade lånat Helenas Lundhagskängor och det var väl inte så smart, för nu är mina fötter fulla av compeed (skavsårsplåster). Hur som helst, jag har många skoinköp framför mig inser jag (och rensning av skor också för den delen), måste ha nya springskor, nya höstskor och ett par ordentliga kängor, har hittat det senare på tradera, hoppas jag vinner:) Köpte ett par gummistövlar här om dagen.

Nu ska jag jobba måndag och sedan vara ledig tre dagar. Jag oc Helmert tänkte träffas men jag vet inte riktigt. Kändes ovärt att orka ta buss. Hade jag fått ledigt på måndagen hade jag kunnat åka med Fredrik som åkte till Umeå ikväll, gratis. Och ensamt äre här...

Och så hemskt otränad man är.. För några dagar sedan var jag och Hima på promenad upp på berget här på Frösön, där finns ett sånt här litet träningsställe eller vad man ska kalla det. Sånt ute i skogen med lite ställningar och grejs. Jag gjorde iallafall lite situps och chins och jag har sån träningsvärk i magen! Ända ner i de lägsta magmusklerna. Det är inte ofta man lyckas med det... Jaja, snart drar det väl igång på allvar när man köper kort igen. Och det kan ju behövas;)



Odyrt!




Kommentarer
helena

Hehe fis

2011-08-22 @ 09:08:55
Sofie

Vi var i bydalsfjällen vi med på semestern =)

2011-08-22 @ 20:52:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0