Kuljul..

Åhh jag är så himla himla less på det mesta nu för tiden!!! Alltså det här vädret gör mig galen!

Vaknade upp med huvudvärk imorse men det börjar ge sig efter en alvedon. Idag verkar det bli blå himmel allafall, men förmodligen blåser det som vanligt i det här himla blåshålet. Jag måste ta igen lite förlorad motion, både nedstämd och otroligt trött den här veckan har gjort att jag rört på mig mycket mindre än vanligt och det kan ju också vara en orsak till humöret.

Hjälpte Malin att flytta igår till sin nya lägenhet, och vilken lägenhet, blev så avundsjuk! Gamla fina spegeldörrar, rejäl stomme i köket, stora fönsterbrädor, very nice... Men vår kan ju också bli lite finare om man pysslar med den. Nästa projekt tror jag blir en fin tapet på någon vägg i hallen.



Den här vill jag ha, tror det är min tur att bestämma:)

Efter flytten igår så for vi på Fredriks jobb en sväng. Det var nån julpub där eller nåt, vi hade inte riktigt fattat konceptet så vi var väl inte allra mest finklädda, Malin körde gympadojor:) Men det var trevligt, vi hade rundvandring i Sweco-huset, studerade Fredriks stensamling, diskuterade gudatro, skrattade åt eventuella felaktiga provborrningar och så fick vi mat och dricka. Värsta festen:P

Jaja, nu vare väl dags att gå upp på berget en sväng med lilltjompan. Sen rapportskrivning.

Trevlig helg!


Kommentarer
mamma

Jaså, du vill ha den tapeten.

2011-12-02 @ 17:06:36
irene

Den tapeten???

2011-12-02 @ 19:24:35
Big

Men JA, vare nåt fel på den eller?

2011-12-03 @ 19:11:16
irene

för grillig och psykodelisk för min smak

2011-12-04 @ 10:10:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0