jobbarhelg och annat svammel

Jag jobbar 29 timmar fredag-lördag och sedan har jag vårens ridskola betald:) Det har vart jättelugnt idag, vi var ner på stan och käkade lunch, köpte lite lördagsgodis och sen satt vi och såg skidor på tv.

Kom hem och köpte en pizza på andra sidan gatan. Den såg ut som en annan slags pizza och var inte särskilt god så nu har Boss att äta när han kommer hem. Han är hos Fanny som är hundvakt i helgen. Imorgon ska jag äta kräftor, det händer ganska ofta för på Hemköp kostar de 40 spänn. Fast det är taskiga kräftor som sticker mig i fingrarna.

Tenta i fredags - som gick bra tror jag, jobb, jobb, jobb, måndag är jag ledig och då ska jag njuta av det!

På torsdag efter ny lägenhetsvisning åker jag till Sundsvall och är där i två dagar, sen hem och till Vemdalen på Skiweek, dagen efter jag kommer hem kommer Fredrik hit och jobbar i en vecka, och sen är det bara en månad tills han flyttar hit på riktigt! Hoppas vi hunnit köpa lägenhet någonstans däremellan också:)




2 bilder från skidskyttet i östersund


Kommentarer
irene

ja, det kan ju vara bra att ha nånstans att bo

2011-01-16 @ 16:59:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0