Ensam igen

Det är ett himla flängande på Fredrik. Nu for han just iväg till Trondheim för att jobba där imorgon. Men han kommer hem imorgon också så det är ju bra.

Fick sova som en prinsessa på jobbet natten till lördag, skönt. När jag sedan slutade for vi på auktion igen, fy tusan vad billigt allt är på auktion. De fick inte ens sålt ett gammalt bakbord för en hundring... på blocket kostar de upp till 3-4000. Jag borde kanske börja sko mig på sånt här. Kom därifrån med det jag ville ha, en till skolplansch, väldigt bra skick, för en femtiolapp. Nöjd Big. Jag tycker de är så fina!



Sedan fortsatte vi med sovrummet. Det är nästan färdigmålat nu, två lager men Fredrik tycker vi ska ta ett till. På tisdag ska vi nog åka och hämta 1800-tals panelen vi hittat ute på landet. Sedan är det nytt golv och nytt garderobssystem som saknas. Men vi får ta det lite pö om pö.



Lagade finmiddag på kvällen, öring från umfors och en favorit i repris till efterrätt: pavlova med jordgubbar och rabarber:)



Idag tog jag på min lite extrajobb och efter det tog vi oss en springtur. Jag har världens träningsvärk i typ hela kroppen eftersom jag körde rygg i fredags... ja förmodligen gör jag väl något fel när jag har ont i biceps, triceps, baksida lår, bröst och heeeeela ryggen. Men vadå, träningsvärk är ju alltid träningsvärk=bra!

Nu är det bara 4 dagar tills vi åker hem till Dalarna igen. Jag längtar!


Kommentarer
mamma

Väldigt fin plansch!

Väldigt god efterrätt, ser det ut som.

Väldigt god mat, förstår jag.

Väldigt fint kommer det att bli, förstår jag.

2011-06-19 @ 22:20:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0