Mycket glass skare´va!

Sol betyder sola. Mamma är galen på det där. Jag vill ju också få färg förstås, än fast det är dödstråkigt, men hon är värst.

Jag var på vårdcentralen idag, joho, jag fick komma dit:) Jättegullig sköterska som sa att jag skulle äta mycket glass för min hals, och för att jag var så smal:P Jojo, så idag har jag ätit två isglassar. Annars går jag på värktabletter. Men kanske kanske med mycket vitlök, ingefära och honung börjar jag bli bättre.

Ikväll var vi på gullnässtigen och tipspromenerade. Det var två stycken som hade nio rätt och hade chansen på vinsten, där ibland jag! Men jag snubblade på målsnöret i ordets rätta bemärkelse, man skulle gissa hur långt ett snöre var och jag var inte närmast av oss två.

Men det gör inget, pappa bjöd på sushi på Sjulsarvet och det var trevligt:)

Helena kränger Peace & Love-biljetter. Sjukt vad penningar man kan göra på det där. De ringer som galningar- hon vann två biljetter som är värda 1800 kr styck och nu säljer hon dem för 3500. Som att vinna en utlandsresa ungefär...


puss


Kommentarer
mamma

En liten rättelse här. Mamma är inte värst. Vi är lika illa. Dödstråkigt är´e.

2011-06-28 @ 22:43:30
jawna

Hej! Ber om ursäkt för att jag lämnar en sån här kommentar. Men hade du velat vara en riktig pärla och lämna en röst på min klänning på Nelly.com's designertävling? Det hade varit guld värt :)



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=XwOmCWfkZmT6qSQJL2Mi2ocVMa7VYNJv8XV0s1jHb4AFJOMUGY46&third=yes#Gallery

2011-06-28 @ 22:55:30
URL: http://jawnas.blogg.se/
irene

Jag håller med dig. Hon ÄR värst. Hon förstår inte heller att det inte är ett måste att vara det

2011-07-02 @ 15:42:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0