Tisdag och hängig

Var uppe i ottan imorse och gick på morgonspinning. Ibland slår det bra ut och man känner sig piggelin hela dagen. Men idag fick jag ont i huvudet och var trött hela dagen istället. Skolan har börjat igen med en ny kurs vilket gör att man ska vara i skolan på föreläsningar. Kul att träffa klassen igen men det kändes lite segt att cykla dit imorse. Men ja, kände mig inte så pigg så jag cyklade hem illa kvickt efter föreläsningen och så gick jag med Hima på en långpromenad i skogen. Sen sov jag. Nu vaknade jag och satte i mig lite glass. Det hjälper nog, nu borde jag ta tag i lite saker, som att plantera om någon blomma och städa.

Spännande va!? Igår blev jag sugen på sådana här kokosmums som man kan köpa på café så jag provade göra. Men 30 minuter med elvisp var lite jobbigt tyckte jag, så en kvart fick räcka...


bild lånad från http://filibabba.blogg.se/2008/august/kokosmums.html

men de blev rätt okej:)

Fredrik jobbar i Trondheim hela veckan men skönt att vara ensam med sig själv och sina bekymmer också:P

Katten är dock inget bekymmer längre! Han är så duktig att gå på lådan så man tycker riktigt mycket om han. Jag tror det blir en god cirkel. Gå på låda-kärlek-katten trivs-går på lådan osv. Eddie heter han. Vi kunde inte komma på nåt så han fick heta det han hette innan. Men mest heter han nog katten ändå.

Min termin slutar den 20:e december. Då kommer jag hem med alla djuren, Fredrik hade He-man förra julen så jag tror hon får vara med mig nu!

Nu skulle vi behöva köpa oss en ny större soffa. För när sovrummet blev klart och gammfåtöljen flyttade in dit och garderoberna flyttat tillbaka ekar det nästan i vardagsrummet. Men jag vet inte om vi har råd på ett tag. Jag vill ju hemskt gärna utomlands i jul också.

Kommer inte på något mer att skriva nu. Inget spännande händer direkt...


Kommentarer
mamma

Det var ju spännande alltihopa, tycker jag.

2011-11-08 @ 17:57:28
helena

Hur gjorde ni? För att få katten att gå på lådan alltså. Blir kul på jul när alla djuren är hemma =)

2011-11-11 @ 15:06:50
Big

Vi har kattlådan i hallen nu under antika byrån:) Utan lock, väldigt lättillgängligt och bra tycker han nog:)

2011-11-11 @ 15:53:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0