Julmarknad

Hej hopp hallå! Nu är mamma här! Och Helena har hunnit vara här men har farit idag igen. Men innan det var vi på Jamtli julmarknad idag. Jag smakade ost och köttvaror. Allt annat gott var ju förbjudet. Gammelosten smakade skit. Julkolorna såg sjukt goda ut. Jaja, köpte en mögelost som jag snart ska plocka fram ut kylen och så blev det kolbulle. Gott det:)
 
Ikväll har vi utnyttjat vår barnvakt och vart och ätit på Innefickan, jag åt lamm och Fredrik oxe. Mitt lamm var från Nya Zeeland. Fredriks djur var från USA. Väldigt internationellt och miljövänligt. Och väldigt gott. Efterrätter blev det också men det var lite för sött. Man kanske har blivit lite känslig.
 
Imorgon måste jag skriva på skolarbetet innan jag ska till jobbet. Jajjemen. Hejhej.
 
 


Kommentarer
Kate

Jag har också blivit känslig efter att jag slutat med socker och kolhydrater men man vänjer sig vid den nya sötheten. Man äter bara inte lika mycket godis längre eftersom man är nöjd tidigare. Åh, rörigt, fattar du?

2012-12-08 @ 10:51:21
irene andersson

det är väldigt lätt att lära sig tåla socker igen också... :)

2012-12-08 @ 18:51:58
URL: http://tantmammamatte.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0