Lyckad shopping

Idag var det ju kanske inte meningen att jag skulle shoppa. Meningen var ju att jag skulle plugga. Men det sket sig när jag kom ner på stan! Har lyckats riktigt bra och fyndat massor så nu är det nog snart köpstopp och rensning i garderoben som gäller.

Här är dagens finaste köp:

En smyckeshängare! Den är så fiin:)

Sedan köpte jag två små fina lådor att ha inne på badrumshyllan (måste hitta fler också). En ny bh, två par nya leggings, en ring, ett hårband, och så köpte jag en sport-bh på Gina för 149. De har faktiskt börjat med träningskläder där och det finns mycket fint. Sen kanske man inte ska ha så höga förväntningar på en sport-bh därifrån men man kan ju prova och se hur det går. Knepet är att knöla in brösten i en liten storlek så att den sitter riktigt tight;)

Och när jag kom hem tvingade jag mig iväg på en cykeltur med Hima, gjorde jag igår också. Bra att hon får springa lite. När Fredrik kom hem åkte vi och tittade på en ny säng. Jag har ju problem med att få ont i lungorna vid djupandning på nätterna och jag har googlat och frågade sängförsäljaren men ingen verkar ha någon koll på vad det kan vara. Försäljaren förslog att det kanske kunde bero på trycket nedifrån. För när jag var hos mamma provade jag sista natten att sova på dubbla madrasser och jag tyckte egentligen att det var obehagligt mjukt men oj vad jag sov gott och hade inte alls ont.

 

Det var det om det...

 

 

 



Kommentarer
moster

ont i lungorna? Det verkar svårt. Det kan inte ha nåt samband med att du knölar in dem i för liten bh?Annars har mammor som sover i nästa rum en väldigt bra inverkan på nattsömnen.

2012-01-12 @ 06:29:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0