Ensam och uttråkad..

Fredrik for till Luleå vid 5-6 imorse.. kommer inte ihåg så noga, jag sov. Sen har jag försökt plugga idag men har blivit lite sådär med det eftersom jag mest kollat blocket, facebook och mailen hela tiden. Mellan varven har Fredrik ringt och kollat så jag inte föder barn. Han har haft lite ångest över att åka bort:P

Allefall så kommer han hem igen ikväll. Väldigt viktigt att göra fyra flygresor för att närvara på ett möte. Väldigt klimatsmart.


Jag pallrade mig iväg på café och pluggade två timmar, det var ju bra. Funderar på att gå upp på berget och läsa liter mer. Skulle vara skönt att röra lite på sig.

Ja det var min dag det, eventuellt blir bio ikväll. I helgen tror jag inte jag ids plugga så mycket, känns som jag kommer klara tentan och det finns ju roligare saker att göra i helgen än att plugga. Funderar på att åka till ett nyupptäckt naturreservat. Och parkhäng, och grillkväll...



What?

Jonas tränar på sin snygg-pose.




Kommentarer
irene

bäbisen får hålla sig i(nom) skinnet vetja. Efter midsommar får hen kanske besök. ;)

2012-05-25 @ 18:22:55
Big

Ska ni komma och hälsa på? Välkomna! Hoppas vi är hemma bara!

2012-05-26 @ 08:29:09
irene

det hoppas vi också. Men vi hörs innan dess

2012-05-26 @ 17:24:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0