Hellohey

Ja då var man på hemmaplan igen efter en helg i Umeå! Det har vart jättebra men dimmigt och regnigt... På fredagen gjorde jag och Helena stan. Gick på indiska och hittade nya frukosttallrikar och nu satsar jag på att succesivt byta ut Fredriks gamla tallrikar som han tog med sig i boet. Kul projekt:) Jag vill inte att alla ska se lika ut, jag vill ha blandning:) Iallafall så åt jag och Helena en god lunch på Invito, väldigt bra salladsbuffé där. På kvällen for vi till Anitas och åt middag - god fisk! På lördagen var vi på bildmuséet och var kulturella. Nanna Johanssons del var bäst, men den var inte så stor. Men vi träffade Irene och Martina där och det var kul:) Sedan tände vi ljus på kyrkogården och lyckades hitta Fredriks morbrors grav. På söndagen åkte vi ut till Baggböle och Helenas Arboretum:) Sen gopizza och hem. Det var den helgen det. Majken har börjat få lite mer humör och säger ifrån när hon inte vill nåt. Det är bra det, vilja och åsikter uppskattas! (än fast det är jobbigt för oss...)
 
Idag har vi börjat vår terapi. Det känns jättebra, vi är en bra grupp där jag känner mig bekväm och det är viktigt. Får se hur mycket man kommer gråta på måndagar här framöver...
 
Ikväll ska jag fika med Fanny och Beatrice. Nu börjar gamla tider igen:)
 
Majken har upptäckt Hima och det är skoj! (Nu har Hima dock flyttat till Helena en sväng)
 
 
 
 
 


Kommentarer
KATE

VAD ÄR DET FÖR TERAPI? MAJKEN ÄR JU FÖR GULLIG ALLTSÅ!

2012-11-05 @ 16:13:49
irene

en himla bra terapi verkar det som

2012-11-05 @ 17:25:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0