huvudont

Jag har huvudvärk idag, jag tror det är på grund av att jag tränade på lunchen och inte lyckades återupprätta vätskebalansen eller nåt. Eller så är det en reaktion på sockerbrist. Jag och Fredrik kom överens igår om att skippa godis, fikabröd och mackor ända fram till den 21:a december då vi sitter i bilen på väg till Lycksele för att fira jul. Så livet är lite trist just nu, jag saknar sockret. Om vi klarar det får vi sätta in 500 kronor på Majkens sparkonto, men om vi bryter det så får vi inte göra det. Bra va? Inte direkt så att man vill stjäla från sitt barn..
 (Vi har dock dispens på lucia och helgen efter lucia eftersom att vi ska baka lussekatter och bygga perpparkakshus då. Plus Fredriks jobbs julfest.)
 
I övrigt så flyter livet på rätt bra just nu. Kanske går vi och ser skidskytte i helgen. Vinterstudion blir det allafall:)
 
 
Har bara bilder på Majken..
 


Kommentarer
mamma

Ja men då så. Då borde det ju gå. Massor med undantag.

2012-11-27 @ 21:34:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0